PSD Harghita a depus candidaturile pentru funcțiile de consilieri județeni și președinte al CJ

0

Articol disponibil în: Magyar Română

PSD Harghita și-a oficializat astăzi, 25 aprilie, prezența în cursa electorală prin depunerea listei de candidaturi la Biroul Electoral Județean.

Este vorba despre candidații PSD pentru funcția de consilieri județeni, precum și candidatura pentru președinția CJ Harghita, în persoana lui Ciprian Dan Rugină, fost consilier județean și administrator public la Primăria Toplița.

Printre social-democrații care aspiră la un mandat de consilier județean se remarcă: Florin Răducu Lăzăroiu, director general la fabrica de apă minerală din Borsec, Lucian Conțiu, medic chirurg la Spitalul Județean de Urgență din Miercurea-Ciuc, Costin Hîrlav, inspector școlar general adjunct și alții.

Depunerea candidaturilor a fost făcută de Romeo Țepeș-Focșa, președintele PSD Harghita, și consilierul județean PSD, Lucian Conțiu. Președintele Țepeș-Focșa își pune speranța în alegători că vor avea și de această dată încredere în candidații PSD pentru CJ Harghita.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy