Consiliul Județean Harghita organizează o conferință online pe tema educației digitale

0

Articol disponibil în: Magyar Română

În cadrul Săptămânii Europene a Regiunilor și Orașelor, va avea loc mâine, 12 octombrie, cu începere de la ora 17.30, evenimentul online #𝗟𝗼𝗰𝗮𝗹𝗔𝗰𝘁𝗶𝗼𝗻𝟰𝗘𝗱𝘂𝗰𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻 – proiect pilot pentru educația digitală.


Pandemia de COVID-19 a creat o provocare pentru sistemele de învățământ tradiționale, în special în regiunile mai puțin dezvoltate, unde decalajul digital este semnificativ mai mare.Planul de acțiune pentru educație digitală al județului Harghita (DigEdu2030) recomandă lansarea unui proiect pilot, care ar fi un bun exemplu despre modul în care autoritățile locale și regionale, în special din regiunile mai puțin dezvoltate, pot depăși astfel de provocări și de la care partenerii similari pot învăța în viitor.

Invitatul special al evenimentului este Margrethe Vestager, vicepreședinte executiv, Comisia Europeană, evenimentul fiind moderat de Winkler Gyula, membru al Parlamentului European.
Înregistrarea la eveniment este posibilă prin intermediul platformei Swapcard a Săptămânii Europene a Regiunilor și Orașelor, care necesită o înregistrare simplă și din care poate fi selectat evenimentul https://eu.app.swapcard.com/…/plan…/UGxhbm5pbmdfOTYwNzI1 .De asemenea, conferința poate fi urmărită și pe pagina de Facebook a Consiliului Județean Harghita.
Limba evenimentului este engleză, cu traducere în limba maghiară și română.  În timpul evenimentului va fi posibilă adresarea de întrebări prin intermediul 𝗮𝗽𝗹𝗶𝗰𝗮𝘁̦𝗶𝗲𝗶 𝗦𝗹𝗶.𝗱𝗼 și totodată contactarea invitaților și participanților prin intermediul 𝗽𝗹𝗮𝘁𝗳𝗼𝗿𝗺𝗲𝗶 𝗦𝘄𝗮𝗽𝗰𝗮𝗿𝗱 a evenimentului.
Evenimentul poate fi accesat aici: https://www.facebook.com/events/402867195325388

Alăturați-vă inițiativei noastre de a crea un parteneriat comun pentru schimb de bune practici și pentru a crește posibilitatea unui proiect comun în digitalizarea educației!

  • informații furnizate de Biroul de presă al Consiliului Județeean Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy