Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

102 ani de la înființarea trupelor de vânători de Munte

Joi, 01 noiembrie 2018, militari aparținând Brigăzii 61 Vânători de Munte „General Virgil Bădulescu” și Batalionului 17 Vânători de Munte „Dragoș Vodă”, au aniversat la Monumentul Vânătorilor De Munte din Târgu Neamț, 102 ani de la înființarea trupelor de vânători de Munte.

Cu această ocazie, militarii, alături de oficialitățile locale și județene, au adus un pios omagiu eroilor căzuți la datorie în Primul Război Mondial și care, prin jertfa lor au contribuit la întregirea neamului românesc.
Cinste Eroilor Armatei României și „La mulți ani!” Vânătorilor de Munte!

Cinstind memoria eroilor căzuți la datorie în Primul Război Mondial, vineri, 02 noiembrie 2018, vânătorii de munte harghiteni au depus la Troița Militară din garnizoana Miercurea Ciuc o coroană de flori, aducând astfel, un pios omagiu ostașilor vânători de munte care și-au jertfit viața pentru apărarea gliei strămoșești și reîntregirea neamului românesc.

Foto: Ioan Muntean
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.