1120 țigarete deținute fără forme legale, de de o persoană din Mărtiniș

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Polițiștii de la Secția nr. 4 Poliție Rurală au găsit, în locuința unei persoane din Mărtiniș, 1120 țigarete deținute fără forme legale.

Miercuri, polițiștii de la Secția nr. 4 de Poliție Rurală Odorheiu Secuiesc au executat o acțiune de combatere a faptelor ilicite de comerț și a actelor de tulburare a climatului de siguranță publică pe raza localităților Mărtiniș și Ocland. Astfel, în cadrul acțiunii, a fost efectuată o percheziție domiciliară la locuința lui M.I., de 42 ani, din Mărtiniș, în urma căreia polițiștii au găsit 1120 țigarete, deținute fără forme legale.

În acest context, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de deținerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcateurmând ca, după finalizarea cercetărilor, acesta să fie înaintat, pentru competentă soluționare, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.

Totodată, în cadrul acelorași activități, au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale pentru tulburarea ordinii publice, conform prevederilor Legii nr. 61/1991.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy