3,2,1…START

0

Articol disponibil în: Română

3,2,1…START Începând cu acest week-end, cei peste 9.000 de candidați care doresc să devină polițiști vor susține proba de evaluare a performanței fizice.

În perioada 07—11 mai 2016, cei 9.118 de candidați rămași în concursul de încadrare directă, din sursă externă, precum și cei care sunt reîncadrați ca polițiști vor susține proba de evaluare a performanței fizice.

Evaluarea performanței fizice constă în două probe: flexie abdominală și alergare de rezistență (1000 m-bărbați și 800 m — femei), la concursul de încadrare directă, respectiv alergare de rezistență (1000 m-bărbați și 800 m — femei) la concursul de reîncadrare.

Pentru a veni în sprijinul candidaților, la nivelul Poliției Române s-a decis ca această probă să fie susținută în 5 centre zonale, la care au fost arondate unitățile teritoriale unde s-au înscris candidații.

Dacă te-ai înscris pentru posturile de agent de ordine publică din Argeș, Bacău, Bistrița—Năsăud, Brașov, Brăila, Buzău, Covasna, Dâmbovița, Galați, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Prahova, Sibiu, Vrancea, vei susține această probă la Școala de Agenți de Poliție ‘Vasile Lascăr’ — Câmpina (bulevardul Carol I, nr. 145).

În vederea asigurării accesului în incinta bazei sportive, fiecare candidat trebuie să prezinte un document de identitate valabil, cu fotografie (carte de identitate, permis de conducere, pașaport).

Pentru a afla ora la care susțin proba sportivă, candidații sunt rugați să consulte site-ul Poliției Române www.politiaromana.ro, începând cu data de 05.05.2016, ora 17.00.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy