Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

35 de tineri și-au început activitatea de polițist în județul Harghita

Săptămâna a debutat cu emoții pentru cei 35 de tineri care, începând de ieri, 31 octombrie a.c., și-au început activitatea de polițist la Inspectoratul de Poliție Județean Harghita.

Seful Inspectoratului de Poliție Județean Harghita, Comisar – Șef Iordan Mircea Ștefan i-a întâmpinat pe noii veniți și le-a prezentat atribuțiile ce le revin în activitatea pe care tocmai și-au început-o pentru a răspunde solicitărilor cetățenilor.

„Aceștia au fost repartizați pe funcțiile vacante existente la nivelul unității, atât în mediul rural cât și cel urban, fiind luată în considerare situația operativă înregistrată, pentru creșterea gradului de ordine și siguranță a cetățenilor, precum și alte atribuții ale serviciilor unde își vor desfășura activitatea.
Pentru o deprindere cât mai eficientă a activității ce o vor desfășura, în slujba societății, fiecare tânăr polițist se va afla, timp de 6 luni, sub îndrumarea unui tutore din rândul polițiștilor cu experiență.”, precizează IPJ Harghita

Conducerea Inspectoratului urează tinerilor mult succes în activitatea profesională!

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.