Aleargă Hășmașii v3.0

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Muzică sună la linia de plecare, fiecare își face rutina de încălzire, atmosfera e plăcută, te simți motivat. Începe numărătoarea inversă: “3, 2, 1!”, și-ai plecat.

Nu trece mult timp și îți apare în față prima urcare serioasă. Respiri accelerat, corpul îți cere oxigen mai mult pentru a-ți susține efortul metabolic. Mai ai un pic până la primul punct de alimentare, traseul iese din pădure într-o poiană, e frumos, dar panta din față tot trebuie urcată, e grea, urci încet, în dreapta observi niște stânci care se dezvelesc odată cu pașii tăi. E Piatra Singuratică, te oprești la punctul de alimentare, apa îți pică bine, gustările la fel. Îți tragi sufletul încă un minut și pleci mai departe spre Hășmașul Mare, traseul iți pare mai ușor, iți zici “Hai că merge”, nu apuci sa te bucuri mult de pasul accelerat, încă o urcare grea, moralul îți scade un pic, începi să te intrebi “De ce alerg?”, continui traseul, îți e din ce în ce mai greu și știi că mai este mult până la finish. Mai ai câțiva zeci de metri până pe vârf, cineva strigă: “Haide, bravo, încă un pic!”, ajungi pe vârf, schimbi două vorbe cu voluntarii de acolo, te întorci cu privirea în direcția de unde ai venit și în clipa aceea îți aduci aminte: “De asta!”.

Te așteptăm la Aleargă Hășmașii v3.0

Când e?
12 octombrie 2019, ora 9.

Unde e?
“Orașul” Bălan, județul Harghita.

Ce se întamplă acolo?
Lumea aleargă.

Trasee: https://alearga-hasmasii.run/ro/alearga-hasmasii/trasee/

Tura Mare (Maraton) ~43km // 2640m D+
Tura Mică (SemiMaraton) ~22km // 1540m D+
Cursa Copiilor

E pe gratis?
Nu! Adică, alergatul e pe gratis, pentru participarea la concurs trebuie să plătești.

Taxa de participare

Tura Mare
<= 31.08.2019: 70 RON
01.09.2018 – 09.10.2018: 90 RON

Tura Mică
<= 31.08.2019: 60 RON
01.09.2019 – 09.10.2019: 80 RON

Ce primesc?
Pe lângă aer curat, priveliști extraordinare și aplauze la final, un kit cu chestii în el, puncte de revitalizare pe traseu, asistență medicală, dar sperăm să n-ai nevoie, mâncare după ce termini cursa, poate și premii, depinde de tine, after party.

Ce animale sunt pe acolo?
Urși, lupi, capre negre, căprioare, cerbi, râși, vulpi, mistreți, etc, dintre care cel mai probabil e sa vezi nici unul pentru că ele aud mai bine și aleargă mai repede ca tine.

Cum mă înscriu?
Înscrierea se face pe pagina web destinată competiției, prin completarea formularului de înscriere: https://alearga-hasmasii.run/ro/alearga-hasmasii/register/

Cum ajung acolo?
Cu masina: cauți pe google maps Bălanul din județul Harghita, dai get directions, etc.
Cu trenul: cobori în stația Izvoru Oltului – la aprox 12.5km de Bălan – dacă ai nevoie de transport gară – Bălan, te rugăm să ne contactezi, și îți vom asigura un mijloc de transport până în Bălan, în timp util.

Mai multe informații pe: https://alearga-hasmasii.run/ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy