Trei barbați, la spital în urma unor accidente rutiere

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Luni,  12 iunie 2023, în jurul orei 5:40, polițiștii au fost sesizați, prin intermediul numărului unic 112, cu privire la faptul că în localitatea Sânmartin s-a produs un eveniment rutier.

Din primele cercetări efectuate s-a constatat că un tânăr, de 23 de ani, din localitatea Gheorgheni în timp ce conducea o autoutilitară pe D.E.578, dinspre localitatea Sâncrăieni către Cozmeni, iar la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra vehiculului condus, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune laterală-stângă cu un stâlp electric situat în partea dreaptă a drumului.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri, avarierea vehiculului și distrugerea stâlpului electric.

De asemenea, bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul înregistrat fiind zero.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea circumstanțelor producerii evenimentului

La aceeași dată, în jurul orei 10:30, un bărbat de 67 de ani, cetățean ungar, în timp ce conducea un autoturism pe D.N.13/A, în localitatea Praid, nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare față de un vehicul cu tracțiune animală, condus de un bărbat, de 53 de ani, din localitatea Ocna de Jos și a intrat în coliziune cu acesta.

Un tânăr de 24 de ani, pasager în căruță și conducătorul acesteia au suferit vătămări corporale și au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

De asemenea, cei doi conducători de vehicule au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul înregistrat fiind zero.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

  • informații furnizate de IPJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy