Dosare penale întocmite de polițiștii harghiteni pentru infracțiuni la regimul rutier

0

Articol disponibil în: Magyar Română

La data de 13 iunie 2023, în jurul orei 22:30, un bărbat de 59 de ani, din municipiul Gheorgheni, a fost depistat de polițiștii aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în timp ce conducea un autoturism, în localitatea Lăzarea având 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.

Câteva ore mai târziu, mai exact, în jurul orei 00:30, la data de 14 iunie 2023,  polițiștii harghiteni au depistat un tânăr de 19 ani, din județul Argeș  în timp ce conducea un autoturism, în municipiul Toplița având montate plăcuțe de înmatriculare cu numere provizorii.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule, iar numărul de înmatriculare este fals.

A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare.

  • informații furnizate de IPJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy