Accidente rutiere în Harghita (8 februarie 2024). Au intervenit polițiștii din Miercurea-Ciuc

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Joi, 8 februarie, în jurul orei 07:30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Miercurea-Ciuc au intervenit la un eveniment rutier, produs în afara localității Mădărași, pe drumul european 578.
Din primele cercetări, a reieșit faptul că un bărbat de 48 de ani, din Mădăraș, a condus un autoturism pe drumul european 578, direcția Mădărași către Siculeni. Acesta nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, fapt pentru care a pierdut controlul asupra volanului și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Din impact a rezultat vătămarea corporală a acestuia, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii rutieri continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpa.

Tot astăzi, în jurul orei 11:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier al Poliției municipiului Miercurea-Ciuc au intervenit la un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a rezultat faptul că un conducător auto de 47 de ani, din localitatea Lunca de Jos, a condus un autoturism pe o stradă din municipiul Miercurea-Ciuc, iar la un moment dat a surprins și accidentat pe o trecere pentru pietoni o femeie de 53 de ani, din Miercurea-Ciuc .
În urma impactului femeia a suferit unele leziuni, fapt pentru care a fost condusă la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale . Conducătorul auto a fost testat de către polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cauză polițiștii rutieri au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

  • informații furnizate de IPJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy