Közúti balesetek Hargita megyében (2024. február 8)

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Február 8-án, csütörtökön, 7:30 körül a csíkszeredai rendőrkapitányság rendőrei beavatkoztak egy közúti balesetnél, amely Csíkmadaras település külterületén, az 578-as európai úton történt.

Az első vizsgálatok kiderítették, hogy egy 48 éves csíkmadarasi férfi vezetett egy személygépkocsit az 578-as európai úton, Csíkmadaras és Madéfalva között. Állítólag nem az útviszonyoknak megfelelő sebességgel közlekedett, ezért elvesztette uralmát az autó felett és leborult az útról.

Az ütközés következtében személyi sérülést szenvedett, és orvosi ellátásra kórházba szállították. A sofőrt alkoholszondával vizsgálták, az eredmény negatív lett.

A közlekedésrendészet folytatja a nyomozást gondatlanságból elkövetett testi sértés vétsége miatt.

Szintén ma 11 óra körül a csíkszeredai rendőrség Közlekedési Irodájának rendőrei beavatkoztak egy közúti balesetnél, amelynek következtében egy személy megsérült.

A rendőrök által a helyszínen elvégzett első vizsgálatokból kiderült, hogy egy 47 éves, Gyimesközéplok településről származó sofőr Csíkszereda egyik utcáján közlekedett autójával, és egy adott pillanatban egy gyalogátkelőhelyen elütött egy 53 éves csíkszeredai nőt.

Az ütközés következtében a nő sérüléseket szenvedett, és orvosi kezelésre kórházba szállították. A sofőrt a rendőrség alkoholszondával tesztelte, az eredmény negatív lett.

A közlekedésrendészet bűnügyi eljárást indított gondatlanságból elkövetett testi sértés vétsége miatt.

  • információ: Hargita Megyei Rendőrkapitányság

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy