ISU Harghita – intervenții pentru înlăturarea efectelor negative generate de vremea rea (FOTO/VIDEO)

0

Articol disponibil în: Magyar Română

În urma manifestării fenomenelor prognozate, pompierii militari din cadrul Detașamentului Odorheiu Secuiesc au intervenit pentru înlăturarea efectelor negative generate de vremea rea, în municipiul Odorheiu Secuiesc:

  • degajarea a 12 copaci căzuți pe acoperișurile a 3 case, pe un garaj, 2 autoturisme și pe carosabil;
  • degajarea a 3 stâlpi de electricitate căzuți pe partea carosabilă;
  • degajarea unui element de construcție desprins de pe acoperișul unui bloc (tablă);
  • degajarea unui panou publicitar căzut în parcarea unui centru comercial, care a lovit un trecător, în vârstă de 69 ani, asistat medical la fața locului de către un echipaj SAJ, ulterior persoana refuzând transportul la spital;
  • evacuarea apei din 3 beciuri inundate, pe strada Teilor.

Misiuni în dinamică

În acest moment continuă să se intervină pentru gestionarea efectelor negative produse de situația meteorologică.
Toate apelurile sunt luate în evidență și se intervine pentru sprijinirea populației afectate și gestionarea misiunilor încredințate.

Update: În urma furtunii, aproape 11.000 de consumatori, din 41 localități din zona Odorhei- Cristuru Secuiesc, au rămas nealimentați cu energie electrică. Echipajele distribuitorului de energie electrică acționează în teren, pentru remedierea defecțiunilor.

UPDATE: Au rămas nealimentate cu energie electrică 5 localități: Cireșeni, Forțeni, Hoghia, Mătișeni si Lutița, cu 1293 consumatori.

Misiuni în desfășurare (4 iunie 2024):

  1. Copac căzut peste firele de înaltă tensiune în municipiul Odorheiu Secuiesc, intervine un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Odorheiu Secuiesc;
  2. Crucea de pe biserica ortodoxă, din municipiul Odorheiu Secuiesc (str. Tamasi Aron nr 14), e în pericol să cadă de la o înălțime de 25-30 m, intervin pompierii militari, cu autoscara mecanică, din cadrul Detasamentului de pompieri Odorheiu Secuiesc.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy