„E COOL SĂ SPUI NU!”- conferința de prevenire a consumului de droguri din Toplița

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Peste 400 de elevi de la liceele din Toplița au fost prezenți la conferință, subliniind astfel importanța și impactul mesajului transmis.

La data de 12 iunie a.c., a fost organizat de către Inspectoratul de Poliție Județean Harghita, prin intermediul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, evenimentul „E cool să spui NU!”, care a avut loc la Casa de Cultură din Toplița.

Scopul conferinței a fost să crească nivelul de conștientizare printre tineri în ceea ce privește consecințele consumului de droguri. Specialiști din domeniu și figuri inspiraționale au susținut prelegeri despre dependență, completate de mărturii personale și îndemnuri la un stil de viață sănătos.
Evenimentul a beneficiat de participarea reprezentanților unor parteneri instituționali, precum Inspectoratul Școlar Județean Harghita și Agenția Națională Antidrog.
Conferința a fost organizată cu sprijinul Europa Direct Harghita, Corpul Național al Polițiștilor, Primăria Toplița, Inspectoratul Școlar Județean Harghita și o companie locală.
Inspectoratul de Poliție Județean Harghita continua să susțină tinerii în luarea unor decizii responsabile și în promovarea unui stil de viață sănătos.

  • informații și foto furnizate de IPJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy