„Menő dolog nemet mondani!” – drogprevenciós konferencia Maroshévízen

0

Articol disponibil în: Magyar Română

A konferencián a maroshévízi középiskolák több mint 400 diákja vett részt, ami kiemelte a közvetített üzenet fontosságát és hatását.

Idén június 12-én a Hargita Megyei Rendőrfelügyelőség a Bűnügyi Elemzési és Megelőzési Osztályon keresztül szervezte meg a „Menő NEM-et mondani!” című rendezvényt, amelyre a maroshévízi Művelődési Házban került sor.

A konferencia célja az volt, hogy felhívja a fiatalok figyelmét a kábítószer-fogyasztás következményeire. A terület szakértői és inspiráló személyiségek tartottak előadásokat a függőségről, amelyeket személyes vallomások és az egészséges életmódra való buzdítás egészített ki.

A rendezvényen olyan intézményi partnerek képviselői vettek részt, mint a Hargita Megyei Tanfelügyelőség és az Országos Drogellenes Ügynökség.

A konferencia az Europa Direct Hargita, az Országos Rendőrség, Maroshévíz Városháza, a Hargita Megyei Tanfelügyelőség és egy helyi vállalat támogatásával valósult meg.

A Hargita Megyei Rendőrfelügyelőség továbbra is támogatja a fiatalokat a felelős döntések meghozatalában és az egészséges életmód népszerűsítésében.

  • információ és fotó: Hargita megyei rendőrség

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy