Două accidente rutiere în Harghita – trei persoane au fost transportate la spital

0

Articol disponibil în: Română

Luni, 24 iunie, pe drumurile din județul Harghita au avut loc două accidente rutiere, în urma cărora trei persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Primul accident, semnalat în dimineața acestei zile în Miercurea-Ciuc, a implicat o coliziune între două autoturisme. Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Oltul” Harghita a intervenit la locul incidentului o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD și un echipaj SAJ. În urma impactului, o persoană a fost rănită și monitorizată la fața locului. După evaluarea medicală inițială, victima a fost transportată la spital pentru tratament de specialitate.

Al doilea accident s-a produs în localitatea Suseni, unde a avut loc o coliziune între un motociclist și un biciclist. Impactul s-a soldat cu două victime de sex masculin, ambele conștiente. Echipajele SMURD și SAJ trimise la fața locului au intervenit și au transportat victimele la spital.

Pentru una dintre victimele preluate de echipajul SAJ, a fost solicitată intervenția elicopterului SMURD din Târgu Mureș.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy