Incendiu cauzat de explozia unei butelii la o casă din Gheorgheni: doi adolescenți s-au autoevacuat pe acoperiș

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Un incendiu, provocat de explozia unei butelii, a izbucnit marți, 24 septembrie, într-o casă de locuit din municipiul Gheorgheni. La fața locului au intervenit de urgență trei echipaje ale Detașamentului de Pompieri Gheorgheni, care au acționat cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

Flăcările s-au manifestat violent la nivelul acoperișului, însă pompierii au reușit să localizeze rapid incendiul și au început lucrările pentru lichidarea acestuia. În momentul intervenției, în interiorul locuinței se aflau doi adolescenți care, în urma exploziei, au reușit să se autoevacueze pe acoperiș. Salvatorii i-au evacuat de acolo în siguranță, folosind o scară culisabilă.

Conform primelor evaluări la fața locului, explozia a fost cauzată de acumularea de gaze provenite de la o butelie. Adolescenții evacuați sunt un băiat de 16 ani și o fată de 18 ani, ambii fiind în stare de conștiență. Fata a suferit un atac de panică și a primit îngrijiri medicale de urgență din partea echipajului SMURD. Aceasta a fost ulterior transportată la Spitalul Municipal Gheorgheni pentru tratament suplimentar, în timp ce băiatul a fost evaluat și asistat la fața locului, fără a necesita transport la spital.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy