ANUNȚ UTILIZARE LOGO CENTENAR

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Conform prevederilor OUG nr. 22/2018, începând cu data intrării în vigoare a Ghidului de identitate vizuală a Centenarului României (1918-2018) și al Primului Război Mondial și până la sfârșitul anului 2018, autoritățile și instituțiile publice, precum și instituțiile din subordinea, coordonarea sau autoritatea acestora, indiferent de modalitatea de finanțare, au obligația aplicării măsurilor de identitate vizuală prevăzute în acesta.

De asemenea, Ministerul Culturii și Identității Naționale este autorizat să acorde, la cererea persoanelor juridice, în mod gratuit, utilizarea mărcii înregistrate CENTENAR 100 ROMÂNIA 1918-2018 SĂRBĂTORIM ÎMPREUNĂ, pe bază de contract de licență, conform Legii nr. 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice, republicată, cu modificările ulterioare.

În vederea utilizării mărcii „CENTENAR 100 ROMÂNIA 1918-2018 SĂRBĂTORIM ÎMPREUNĂ”  descărcaţi contractul de licenţă marcă AICI.

”Vă adresăm rugămintea ca în urma completării şi semnării contractului, să transmiteţi două exemplare semnate de către reprezentantul legal al persoanei juridice la Departamentului Identitate Naţională din cadrul Ministerului Culturii şi Identităţii Naţionale, pentru încheierea procedurii.

În urma semnării contractului de licenţă de marcă de către părţile contractante veți primi un exemplar în original la adresa indicată de dumneavoastră în contract”.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați la:

Adresa : Bd. Unirii nr. 22, Sector 3, București.

Telefon : 021 222 6282 int.198

Email : [email protected]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy