Jandarm harghitean – înger păzitor pentru un copilaș de trei ani din Miercurea Ciuc

0

Articol disponibil în: Magyar Română

 

Calitate umană ori „defect” profesional?

Zicem noi, ambele! Iar mulțumită acestor calități un copil minor de 3 ani a fost redat într-un timp scurt tatălui său, povestesc cei de la Jandarmeria Harghita despre fapta bună a unui camarad de-al lor.

Întâmplarea a făcut ca în cursul zilei de ieri, pe la ora 19:00, plt. maj Grădinaru Corneliu, aflat în timpul liber, se plimba cu fiica lui pe bulevardul Frăției, din Miercurea Ciuc. La un moment dat a observat un copil ce se deplasa singur, dar pe care el îl știa din zona blocului unde locuiește. Jandarmul l-a oprit și l-a întrebat unde merge așa, singur. A aflat astfel că băiețelul a plecat neînsoțit din apropierea blocului unde locuia pentru a ajunge în parc. Subofițerul l-a contactat pe tatăl acestuia, care a venit într-un suflet pentru a-și recupera copilul.

(…)vreau să aduc mulțumiri instituției dumneavoastră și mai ales domnului Grădinaru Corneliu din cadrul IJJ Harghita cu privire la găsirea copilului meu (…). Menționez că l-am căutat pe copil cam 10 minute în zona blocului unde locuiesc, a spus tatăl copilului fericit că incidentul a trecut cu bine.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy