Mobilizare exemplară – succes deplin în salvarea vieţii unui om!

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Bătrânel de 77 de ani, dispărut de la domiciliu din comuna Suseni, găsit în viaţă de echipele de căutare după două zile, într-o zonă mlăştinoasă situată la circa 2 km de locuinţa sa

Ieri, în jurul orei 11:00, o echipă formată din poliţişti şi jandarmi, a finalizat cu succes căutarea unui bătrânel de 77 de ani, dat dispărut de la domiciliul său din comuna Suseni.

În fapt, în după-amiaza zilei de 26.11.2019, în jurul orei 14:30, poliţiştii au fost sesizaţi de un localnic din comuna Suseni, despre faptul că atunci când s-a trezit, în jurul orei 08:00, tatăl său în vârstă de 77 de ani nu se afla în locuinţa comună, unde nu a revenit până la ora sesizării.

Astfel, au fost formate echipe de căutare şi scotocire a împrejurimilor, la care poliţiştii au fost sprijiniţi de jandarmi, rude şi prieteni de familie, dar şi de consăteni care s-au oferit voluntari.

Fără să fi fost neglijată nicio posibilă pistă ce ar fi putut conduce la elucidarea dispariţiei, s-a procedat şi la căutarea fizică în apropierea locuinţei dispărutului şi la scotociri meticuloase a împrejurimilor, atât la periferie cât şi în afara satului.

Drept urmare, acrodându-se o atenţie deosebită fiecărui detaliu în teren, persoana dispărută a fost găsită în viață, în apropierea unui observator de vânătoare din zona Senetea, situat la aproximativ 2 km de locuinţa sa, lângă o parcelă mlăștinoasă.

În momentul în care a fost găsit de poliţişti şi jandarmi, bătrânelul era căzut pe o parte, uşor hipotermic, însă în stare conștientă, fiind transportat cu ambulanţa la Spitalul Municipal Gheorgheni pentru acordarea de îngrijiri medicale

  • IPJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy