Tânăr urmărit de poliție prin Lazarea

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Urmărit şi prins de poliţişti, după ce a intrat în radar și nu a oprit la semnalul regulamentar, un conducător auto de 22 de ani, din comuna Ditrău, nu deţinea permis de conducere.

Joi, la ora 12:33, un echipaj poliţienesc aflat în desfăşurarea unei acţiuni rutiere pe D.N.E. 578, în comuna Lăzarea, a efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism, care a fost filmat și înregistrat de aparatul radar în timp ce circula cu viteza de 79 km/h.

Conducătorul auto nu a oprit la semnalul poliţiştilor, astfel încât a fost necesară urmărirea acestuia, finalizată cu prinderea și identificarea sa, în persoana unui localnic de 22 de ani, din comuna Ditrău.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat că tânărul în cauză nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere, sens în care pe numele său a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

  • IPJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy