Eveniment ecologic la Miercurea Ciuc

0

Articol disponibil în: Magyar Română

IMG_0129Conceptul de colectare selectivă a deșeurilor precum și cunoașterea modalității de colectare a acestora au fost două dintre cele mai importante teme despre care s-au putut  informa cei care au vizitat standul organizat de către Consiliul Județean Harghita în zilele de 6-7 mai în Miercurea Ciuc în cadrul proiectului „Sistem de management integrat al deşeurilor în Judeţul Harghita.”

În cursul evenimentului organizat vineri-sâmbătă lângă sediul consiliului județean organizatorii au oferit a gamă largă de programe atât pentru copii, cât și pentru adulți. Cei mici au avut parte de un spațiu de joacă cu jucării din materiale reciclabile, iar pe cursul celor două zile au avut posibilitatea să participe și la diferite activități cu materiale reciclabile. Cei interesați au avut posibilitatea de a purta discuții cu meșteșugari invitați, care la rândul lor, au prezentat produsele lor confecționate din materiale reciclabile, care au putut fi vizionate și în cadrul târgului produselor reciclate, organizat pentru a doua oară în cadrul proiectului SMID. Oferta organizatorilor nu a constat numai din cele amintite. Pe parcursul celor două zile s-au putut închiria biciclete, s-au organizat cursuri de dansuri populare pentru copii, au fost împărțite materiale informative despre colectarea selectivă a deșeurilor. Pe parcursul ambelor seri s-au desfășurat mai multe concerte, cel mai mare succes având concertul de vineri seară a trupei Bagossy Brothers Company.

Pe parcursul evenimentului s-a organizat și o tombolă prin care s-au putut câștiga vouchere pentru achiziționarea de biciclete. Câștigării premiilor sunt: voucher de 300 lei Máthé Lorand din Miercurea Ciuc, voucher de 200 lei Tankó Zoltán din Miercurea Ciuc, voucher de 150 de lei Nagy Attila din Miercurea Ciuc.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy