Liderul PNL Harghita: Sunt izolat la domiciliu, nu la spital într-o cameră de lux cu mese copioase, după cum povestesc unii „binevoitori” din zonă

0

Articol disponibil în: Română

Foto: Sebastian Buzilă/Facebook

Liderul Partidului Național Liberal Harghita, a făcut o postare publică în care face câteva lămuriri despre decizia de a se autoizola la domiciliu.

Vineri am făcut publică situația mea presei și am postat și pe Facebook. Revin cu o serie de precizări pentru a vă informa cât mai corect.

Luni 09.03 am participat la ședința Biroului Politic Național al PNL la Palatul Parlamentului. Am fost singurul participant din Harghita. La acea dată în București erau doua cazuri confirmate de coronavirus. Vineri 13.03 la amiază am fost informat că un participant la ședința BPN a fost diagnosticat pozitiv. Eu nu am interacționat direct cu persoana infectată – senatorul Vergil Chitac. Toți participanții la ședință am intrat în autoizolare. Imediat ce am fost informat, mi-am luat soția de la serviciu cu autoturismul și am venit acasă.

De vineri sunt izolat la domiciliu împreună cu soția și cu baiatul nostru, nu la spital într-o cameră de lux cu mese copioase, după cum povestesc unii „binevoitori” din zonă. Fiind expert contabil, munca mea este una de birou și o prestez acum de acasă.

Sâmbătă 14.03 mi s-au prelevat probe care au fost trimise pentru testare la Cluj Napoca. S-au mai prelevat probe de la alte trei persoane din Toplița aflate în carantină( una dintre ele este venită din Italia). Pană în momentul de față nu mi-au sosit rezultatele testului. Nu prezint simptome. În momentul în care o să am rezultatele testului, o să le fac publice.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy