Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Președintele PNL Harghita s-a autoizolat la domiciliu, după ce a participat la o ședință alături de un coleg infectat

Foto: Sebastian Buzilă/ Facebook

Sebastian Buzilă, președintele PNL Harghita a anunțat cu câteva minute în urmă că a luat decizia de a se autoizola la domiciliul său, după ce a a participat la o ședință de partid alături de un senator diagnosticat cu Covid-19.

În urma participării luni, 9 martie, la ședința Biroului Politic Național al PNL, la care a participat și senatorul Vergil Chițac, diagnosticat astăzi cu Covid -19 , m-am autoizolat la domiciliu.
Nu prezint simptome, dar ca măsură de precauție m-am autoizolat la domiciliu împreună cu familia.

Potrivit unui articol de presă, toți membrii PBN al PNL se vor izola la domiciliu, a anunțat Ludovic Orban. Premierul a anunțat că toți senatorii PNL au obligația să se autoizoleze și că el se va izola la Vila Lac 2. El a făcut aceste anunțuri după ce senatorul Vergil Chițac a fost confirmat cu coronavirus.

“Am cerut Ministerului Sănătății un mecanism rapid de anchetă epidemiologică în PNL. Miniștrilor și membrilor BEX PNL li se vor prelua probe pentru diagnostic rapid.

Toți membrii PBN al PNL se vor izola la domiciliu. Toți senatorii PNL au obligația să se autoizoleze. Mă voi izola la Vila Lac 1 unde vom avea toate atribuțiile exercitate.

Urmează să luăm o decizie pentru a vedea unde se izolează miniștrii. Pentru membrii BEx am cerut să li se preleveze probe, după prelevare, toți se vor izola la domiciliu.

Orban: Există un Guvern. Indiferent de diagnostic, eu îmi îndeplinesc sarcinile

Mi-e teamă să nu fie afectați alții. Indiferent care e diagnosticul meu, eu imi îndeplinesc sarcinile. Există un Guvern. Miniștrii trebuie să rămână în funcțiune pentru a lua decizii și pentru a apăra sănătatea cetățenilor. Este aproape funcțional softul care ne permite organizarea ședințelor de Guvern online.

Cel puțin puțin până la al doilea diagnostic rămânem în situație de izolare”, a spus Orban.

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *