Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A ajuns în arest după ce a fost prins de două ori conducând fără permis

Poliţiştii harghiteni au luat măsura reţinerii faţă de un localnic de 25 de ani, din municipiul Topliţa, care se pare că a condus în mod repetat autovehicule pe drumurile publice, fără să fie posesor de permis de conducere.

„La data de 22 aprilie 2021, ca rezultat al unor activităţi de cercetare şi investigaţie desfăşurate la nivelul Poliţiei Municipiului Topliţa, a fost identificat un localnic de 25 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunii de conducere fără permis.

În fapt, la data de 21 aprilie a.c., în jurul orei 20:30, un echipaj poliţienesc aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Toplița, a efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism, însă conducătorul auto şi-a continuat deplasarea.

După o distanţă de circa 300 de metri acesta a oprit, a coborât din autoturism şi a fugit, fiind identificat şi depistat ulterior.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat că bărbatul nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere, pentru nicio categorie de vehicule.

Cel în cauză nu se afla la prima abatere de acest fel, fiind cercetat anterior într-un alt dosar penal privind infracţiunea de conducere fără permis.”, a transmis IPJ Harghita.

Poliţiştii au emis pe numele său ordonanță de reținere pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca, la data de 23 aprilie, acesta să fie prezentat Instanţei de Judecată, prin intermediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Topliţa, cu propunerea de arestare preventivă.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.