Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

A condus cu permisul suspendat, a răsturnat un autoturism și a fugit acasă

Având permisul suspendat,

Rapid acasă a plecat

Crezând că, poate, a scăpat.

Însă dosarul… s-a dublat!

La data de 26.10.2018, la ora 03:48, Poliția Oraşului Cristuru Secuiesc a fost sesizată cu privire la faptul că, pe D.N. 13/C, în comuna Secuieni, s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale, iar conducătorul auto a plecat de la locul accidentului.

La fața locului a fost identificat autoturismul în cauză, iar în scurt timp a fost identificat şi proprietarul acestuia, B.A. de 23 de ani, din comuna Secuieni, care recunoscut că, în timp ce conducea autoturismul respectiv spre localitatea Vânători, nu a adaptat viteza la condițiile unui carosabil umed, a părăsit partea carosabilă şi a lovit un capăt de pod, după care s-a răsturnat, a abandonat autoturismul și a plecat la domiciliu, având dreptul de a conduce suspendat.

Pe numele conducătorului auto au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis pentru care, la finalizarea cercetărilor, va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.

IPJ Harghita
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *