Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A fost semnat contractul de proiectare și execuție lucrări privind amenajarea Ambulatoriului la parterul şi etajul I al Policlinicii din Miercurea Ciuc

Contractul de achiziție publică pentru proiectul tehnic și execuție a investiției „Amenajare Ambulatoriu la parter și etajul 1 al clădirii Policlinică din Miercurea Ciuc” a fost atribuit de către Compania Națională de Investiții.

Marți, 21 decembrie a fost semnat contractul de proiectare și execuție lucrări privind obiectivul de investiții menționat.

Implementarea va avea o durată de 24 de luni, investiția fiind realizată din fonduri guvernamentale și contribuția proprie a Consiliului Județean Harghita.

Valoarea investiției este de 13 milioane de lei.

Prin acest pas tindem spre realizarea obiectivului nostru principal de a oferi servicii medicale în beneficiul locuitorilor județului Harghita”  a precizat Borboly Csaba, președintele Consiliului Județean Harghita.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.