Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

A început reabilitarea străzii Jigodin

Foto: http://www.miercureaciuc.ro

Primăria Municipiului Miercurea Ciuc a predat astăzi terenul executantului și a început reabilitarea sectorului neasfaltat al străzii Jigodin.

Primăria municipiului a semnat contractul de execuție în luna decembrie 2019, care are o durată de patru luni. Investiția cuprinde sectorul între manej și zona rezindențială „Natúr lakópark”, având lungimea de 1305 m. În cadrul lucrărilor de reabilitare se vor construi cinci podețe, se va asfalta sectorul de drum și se va desprinde din carosabil o bandă pentru pietoni și bicicliști.

Valoarea totală a lucrării este aproximatov 1,9 de milioane de lei, din care suma de 1,3 milioane lei reprezintă sprijinul financiar guvernamental din Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL). Pe durata execuției se prevăd restricții de circulație. Vă mulțumim pentru înțelegere! – precizează Primăria Municipiului Miercurea-Ciuc.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *