Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A început școala. Elevii și profesorii din Bălan se bucură de scenariul verde

 

Astăzi începe școala!
Emoțiile obișnuite ale copiilor sunt astăzi mai mari ca niciodată. A trebuit să ne acomodăm la vremuri fără precedent, prilejuite de pandemie, dar este extrem de important ca elevii să continue să învețe iar noi să asigurăm condițiile necesare – a transmis primarul orașului Bălan în prima zi de școală.
La Bălan se merge pe scenariul verde. Primăria, în colaborare cu direcțiunile școlilor, a achiziționat și a pus la dispoziție toate materialele necesare, conform celor recomandate de către guvern, astfel încât elevii să poată studia în condiții de maximă siguranță. Este vorba de măști, substanțe dezinfectante pentru suprafețe și pentru mâini.
Preventiv, am început de asemenea demersurile privind achiziționarea de tablete pentru copii, astfel încât în condițiile în care apar cazuri de îmbolnăviri și învățământul se mută pe online, aceștia să beneficieze cu toții de acces la Internet și de echipament adecvat (tablete).
Având în vedere că liceul implementează un proiect cu finanțare europeană prin intermediul căruia se achiziționează de asemenea tablete, primăria vine în completare și practic, încercăm să acoperim toată populația de elevi, indiferent de statutul social, cu tablete.
Ne exprimăm speranța că totul se va desfășura în bune condiții și că nu vom avea cazuri de îmbolnăviri.
Succes copiilor, mulțumiri părinților și profesorilor pentru efortul pe care îl fac în această perioadă!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.