Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

A intrat prin efracție în casa unor consăteni și i-a lăsat fără bani și bunuri

Polițiștii harghiteni au depistat un bărbat, de 30 ani, domiciliat în Mărtiniș, cu privire la care au stabilit faptul că a pătruns, prin efracție, în locuințele a trei consăteni, de unde a sustras bunuri în valoare de 1700 lei.

În data de 09.08.2019, ora 09.30, polițiștii Postului de poliție Mărtiniș au fost sesizați de către un bărbat, de 26 ani, din localitatea susmenționată, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns, prin efracție, într-un garaj situat lângă imobilul de domiciliu de unde au sustras scule ( pompe de încălzire centrală, prelungitoare, aparate electrice de găurit etc.), în valoare totală de 1000 lei. În urma activităților de cercetare, polițiștii l-au identificat și prins pe autorul faptei, acesta fiind un bărbat, de 30 ani, din Mărtiniș. În contextul extinderii cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că acesta a pătruns, prin efracție, în alte două locuințe din localitate, de unde a sustras un televizor portabil și scule, în valoare de 700 lei. Bunurile sustrase au fost recuperate, în întregime, urmând a fi restituite părților vătămate.

A fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, urmând ca, după finalizarea cercetărilor, acesta să fie înaintat, spre competentă soluționare, către Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.

  • IPJ Harghita
opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *