Accident cu trei mașini implicate pe DN 13A

0

Articol disponibil în: Română

În această dimineață, în jurul orei 10:45, un bărbat de 52 de ani, din județul Vaslui, în timp ce conducea un autoturism pe DN 13A, dinspre Odorheiu Secuiesc către Miercurea Ciuc, ar fi efectuat o manevră de depășire, a pierdut controlul vehiculului și a intrat în coliziune laterală cu un parapet din beton aflat pe sensul opus de deplasare, după care a fost proiectat într-un autoturism condus de un bărbat de 73 de ani, cetățean ungar, și ulterior într-un alt autoturism condus de un bărbat de 35 de ani.

În urma evenimentului, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto din Vaslui, care a refuzat transportul la spital, avarierea celor trei vehicule implicate și a parapetului din beton.”, a informat IPJ Harghita.

Toți cei trei șoferi implicați în eveniment au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind zero.

Potrivit susei citate, sunt continuate cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy