Accident pe raza localității Lăzarea. Doi adulți și doi copii au avut nevoie de îngrijiri medicale

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Conduceți prudent!

Patru persoane, doi adulți și doi copii, au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs ieri, 22.06.2023, pe D.E. 578 pe raza localității Lăzarea. Paramedicii SMURD și personalul medical al Serviciului Județean de Ambulanță, care au intervenit la acest caz, au acordat primul ajutor persoanelor rănite, ulterior acestea fiind transportate la unitățile spitalicești, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

 Pentru a preveni astfel de evenimente, recomandăm conducătorilor auto să dea dovadă de prudență la volan, să respecte toate regulile de circulație pentru propria lor siguranță, dar și a celorlalți participanți la trafic.

Totodată, în ultimele 24 de ore, echipajele SMURD au acționat la 9 misiuni pentru acordarea asistenței medicale de urgență, pe timpul acestora fiind asistate medical 9  persoane aflate în dificultate și echipajele de intervenție au intervenit, cu promptitudine, pentru localizarea și stingerea unui incendiu, izbucnit la un autoturism, parcat pe bulevardul Independenței, din municipiul Odorheiu Secuiesc.

Tot ieri, 22 iunie, au fost transmise mesaje de avertizare a populației, prin sistemul RO-ALERT privind prezența animalelor periculoase (urși) în comuna Joseni, sat Borzont.

Nu uitați! Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro și aplicația de mobil DSU care poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.

  • COMPARTIMENTUL INFORMARE ȘI RELAŢII PUBLICE

*****

La data de 22 iunie 2023, în jurul orei 16:00, polițiștii din cadrul  Poliției Municipiului Gheorgheni au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că în localitatea Lăzarea s-a produs un eveniment rutier.

Din primele cercetări efectuate s-a constatat că o femeie, de 45 de ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism pe D.E.578, către Gheorgheni, ar fi efectuat manevra de schimbare a direcției de deplasare fără a se asigura și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 47 de ani, din localitatea Remetea.

În urma evenimentului conducătoarea auto și trei pasagere din autoturismul condus de bărbat, respectiv două tinere de 12 și 17 ani și o femeie de 41 de ani, au suferit vătămări corporale și au fost transportate la spital pentru a le fi acordate îngrijiri.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatul fiind zero în ambele cazuri.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

  • informații furnizate de IPJ Harghita

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy