Accident rutier pe DN 13A: mașina a ieșit de pe drum, însă șoferița a scăpat nevătămată

0

Articol disponibil în: Română

Marți, 25 iunie, în jurul orei 10.00, polițiștii cadrul Poliției orașului Vlăhița au fost sesizați cu privire la un autoturism care a părăsit partea carosabilă.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, s-a constatat că o femeie de 21 de ani, din Miercurea-Ciuc, a condus un autoturism pe drumul național 13A, din direcția Miercurea-Ciuc către Vlăhița. La un moment dat, aceasta nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, pierzând controlul asupra volanului și părăsind partea carosabilă.”, a informat IPJ Harghita.

Conform sursei citate, femeia nu a suferit leziuni, accidentul soldându-se doar cu pagube materiale. Polițiștii au testat-o pe aceasta cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Persoana în cauză a fost sancționată pentru neadaptarea vitezei la condițiile de drum și i-au fost întocmite documentele specifice unui accident ușor, soldat cu pagube materiale.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy