Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Accidente pe trecerea pentru pietoni, în Odorheiu Secuiesc şi Miercurea Ciuc

Miercuri, 29 septembrie 2021, în jurul orei 06:45, un bătrân de 73 de ani, din comuna Lunca de Jos, în timp ce conducea un autoturism pe strada II Rakoczi Ferenc din municipiul Odorheiu Secuiesc, în dreptul imobilului cu nr. 115 a acroșat o tânără de 22 de ani, din comuna Mugeni, angajată în traversare la trecerea pentru pietoni, semnalizată prin indicatoare și marcaje rutiere.

În aceeaşi zi, în jurul orei 15:25, un bărbat de 53 de ani, din comuna Tomeşti, în timp ce conducea un autoturism pe strada Lunca Mare din municipiul Miercurea Ciuc, la trecerea pentru pietoni situată în apropierea intersecției cu strada Tanorok, a acroşat un adolescent în vârstă de 15 ani, din judeţul Covasna, angajat în traversarea drumului prin loc special amenajat, marcat și semnalizat corespunzător.

„În momentele producerii accidentelor, din care a rezultat rănirea pietonilor, niciunul dintre cei doi conducători auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.”,  informează IPJ Harghita.

În ambele cauze au fost întocmite dosare penale, pentru vătămare corporală din culpă.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.