Acțiune a polițiștilor în orașul Bălan

0

Articol disponibil în: Magyar Română

La data de 26 ianuarie 2023, polițiștii din cadrul Poliției orașului Bălan împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au desfășurat, în baza unui plan de acțiune, activități de control la operatori economici ce își desfășoară activitatea în localitate.

„ În urma acestor verificări a fost aplicată o sancțiune contravențională pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 28/1999 privind obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, în valoare de 1500 lei și a fost confiscată suma de 62 lei.”, a transmis IPJ Harghita.

Totodată, pe linie rutieră, având în vedere condițiile meteorologice nefavorabile manifestate prin ninsori abundente și viscol, echipajele de poliție, angrenate în misiune, au desfășurat activități de prevenire și instruire a conducătorilor auto privind circulația în sezonul rece, în condiții de iarnă.

„Au fost controlate 55 de vehicule, au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale, dintre care 2 la O.U.G 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, în valoare de 870 lei și 2 la Legea 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, în valoare de 700 lei.”, a informat IPJ Harghita.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy