Acțiune a polițiștilor rutieri în prima zi din luna mai, pe raza municipiului Toplița

0

Articol disponibil în: Magyar Română

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier și ai Biroului Rutier Toplița au desfășurat o acțiune de prevenire și combatere a principalilor factori generatori de accidente rutiere, precum și pentru identificarea și sancționarea conducătorilor auto aflați la volan sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise, pe D.N.E. 578, pe raza municipiului Toplița.

Astfel, în prima zi din luna mai, polițiștii au aplicat 82 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 30.406 lei.

Dintre acestea, 76 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 1 pentru efectuarea manevrei de depășire neregulamentară și 5 pentru alte abateri.

Totodată, au fost reținute 17 permise de conducere, 16 pentru viteză și 1 pentru depășire neregulamentară, și au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

În cadrul aceleiași acțiuni au fost verificate mai multe autovehicule străine, în 5 cazuri au fost aplicate sancțiuni contravenționale fiind reținut și un permis de conducere.

  • foto și informații furnizate de IPJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy