Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Acțiune de amploare a polițiștilor rutieri harghiteni

La data de 5 aprilie a.c., între orele 7:00 – 9:00, polițiștii rutieri împreună cu efective de ordine publică, cu atribuții de poliție rutieră, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Harghita, au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

„S-a acționat pe principalele artere rutiere de intrare/ ieșire din localități, în zonele pretabile de manifestare a comportamentului agresiv la volan, precum și în zonele cu risc rutier.
În urma acțiunii desfășurate au fost aplicate 78 de sancțiuni contravenționale, dintre care 51 pentru viteză, 12 pentru nepurtarea centurii de siguranță din dotarea auto și 11 pentru alte abateri.
Au fost reținute 7 permise de conducere, 3 pentru viteză, 3 pentru efectuarea manevrei de depășire neregulamentară și 1 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.
De asemenea, au fost retrase și 4 certificate de înmatriculare.”, a informat IPJ Harghita.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.