Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Acțiuni silvice pe raza comunei Atid. Polițiștii au confiscat material lemnos și au aplicat sancțiuni contravenționale

Rezultate înregistrate de poliţiştii harghiteni în cadrul unor acţiuni pe linie silvică, în ultimele 24 de ore, pe raza comunei Atid.

La data de 09.07.2019, în cadrul unei acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii delictelor silvice, o echipă formată din poliţişti şi pădurari, care acţiona pe raza comunei Atid, a identificat un bărbat de 48 de ani, din comuna Hodac, judeţul Mureș, care transporta cu o autoutilitară cherestea de esență răşinoase, specia molid, în valoare de circa 400 de lei, fără documente legale.

În aceeaşi zi, în cadrul unei acţiuni similare, poliţiştii au depistat doi localnici, de 34 şi 36 de ani, din comuna Atid, bănuiţi de tăierea ilicită a unor arbori de esenţă foioase, specia fag, cu un volum de aproximativ 5 metri steri.

Întreaga cantitate de material lemnos a fost ridicată în vederea confiscării, iar cei în cauză au fost sancţionaţi contravenţional, conform prevederilor Legii 171/2010, cuantumul total al celor 3 amenzi aplicate fiind de 12.500 de lei.

  • IPJ Harghita
opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *