Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Agenția Națională de Integritate ar trebui desființată

Agenția Națională de Integritate scoate la iveală diverși incompatibili sau aleși locali în conflicte de interese din țară. Desigur că nu îi scoate pe cei care au devalizat județul prin tot felul de inginerii financiare, firme suveică sau administrate prin interpuși, ci pe cei care din greșeală au uitat să faca vreun act sau au facturat 3 lei la o primărie sau aveau un PF pe care au uitat să îl inchidă și alte găinării de doi lei.

Cu câteva mici excepții unde ANI a scos din joc bandiți adevărați, restul aleșilor locali executați de ANI sunt cazuri penibile.

Dacă ieși pe orice stradă principală din orice localitate și întrebi la întâmplare 5 localnici despre o afacere a unui ales local, mai mult ca sigur 3 dintre ei îți vor spune cel puțin o afacere deținută și coordonată prin interpuși de un ales local. Cu toate că toți știm, toți auzim, toți vedem, aceasta Agenție de Integritate este surdă, oarbă și nu știe absolut nimic. O instituție care se axează pe capturat mormoloci fără să deranjeze rechinii. Astfel, în mod justificat mă întreb de ce mai funcționează o astfel de instituție?

În celelalte țări europene nu doar că o astfel de instituție nu există, ci aleșii locali sunt chiar apreciați atunci când fac afaceri cu primăriile unde au fost aleși. În Europa nu există astfel de concepte penibile prin care copilul sau nevasta unui ales local nu mai au voie să contracteze nimic pe bani publici pentru că în lumea civilizata așa ceva se cheamă discriminare economică… dar nu și la noi, la români. Noi trebuie să fim mai catolici decât papa și în realitate suntem ca porumbeii de la Vatican, adică ciugulim toată ziua și producem mult găinaț.

ani

Iosub Robert


Sursa: ZPN
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.