Ai ales destinația celor 2% din impozitul pe venit? Patrupedele de la adăpostul Pro Animalia pot fi o cauză bună

0

Articol disponibil în: Română

477 de câini au ajuns în grija Fundației Pro Animalia din Miercurea Ciuc în anul 2017. O mare parte dintre aceștia au fost abandonați de către stăpânii lor sau culeși de pe străzi. Din păcate, 44 de patrupede au murit în adăpost, majoritatea de bătrânețe, dar și câțiva pui. Partea bună este că datorită partenerului principal al fundației din Freundeskreis Bruno Pet, 430 de câini au fost transportați la adăposturile din Germania. La începutul lunii ianuarie, în adăpostul de la Miercurea Ciuc mai existau 249 de câini. 

Fundația are nevoie sprijinul tuturor pentru a putea asigura întreținerea patrupedelor cu soartă nefericită.

Te-ai gândit ce destinaţie alegi pentru a vira cei 2% din impozitul tău pe venit? Echipa Fundației Pro Animalia, le reamintește iubitorilor de animale că, legea codului fiscal îţi permite să redirecţionezi două procente din impozitul tău pe venit către o organizaţie nonguvernamentală (ONG). Redirecţionarea celor 2% din impozitul tău pe venit către o organizatie nonprofit nu costa nimic: dacă alegi să nu te implici, procentul va fi direcţionat automat către bugetul de stat.

Cum ajuţi:

1. Completează Formularul 230 cu datele tale personale. Datele Fundaţiei Pro Animalia sunt deja introduse. (Nu este necesar sa completezi suma aferentă celor 2% din impozitul pe venit in rubrică dedicata, nici sa anexezi fisa ta fiscală. Datele vor fi completate de către Administraţia Financiară.)

2. Trimite formularul completat pană pe 25 mai 2018, data postei la adresa administraţiei financiare de care aparţii.

27657669_1629116240483321_7272383425260561990_n

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy