Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Ajutor de încălzire pentru sezonul rece 2018-2019

Biroul Social din cadrul Primăriei Municipiului Miercurea Ciuc din data de 15 septembrie 2018 primeşte cererile pentru ajutorul de încălzire pentru perioada noiembrie 2018 – martie 2019. Consumatorii care utilizează pentru încălzirea locuinţei energie termică furnizată în sistem centralizat beneficiază de ajutor lunar pentru încălzirea locuinţei acordat din bugetul de stat, în situaţia în care venitul net mediu lunar pe membru de familie nu depăşeşte 786 lei în cazul familiilor şi 1.082 lei în cazul persoanelor singure.

Consumatorii care utilizează pentru încălzirea locuinţei gaze naturale, energie electrică, lemne, cărbuni sau combustibili petrolieri, beneficiază de ajutor lunar în situaţia în care venitul net mediu lunar pe membru de familie este de până la 615 lei atât în cazul familiilor, cât şi în cazul persoanelor singure.

Formularele necesare pot fi procurate la sediul Primăriei, camera 28, iar formularele completate împreună cu documentele necesare vor fi depuse la Primărie până la data de 15 octombrie 2018.

Datorită unor modificări în legislaţia aferentă, cei care – în momentul actual – beneficiază de ajutor social sau alocaţie pentru susţinerea familiei vor completa un formular simplificat. Acestea pot fi solicitate la Biroul Social al Primăriei. În aceste cazuri acordarea dreptului la ajutorul de încălzire se realizează pe baza documentelor justificative depuse anterior.

De pe site-ul Primăriei, www.szereda.ro poate fi descărcat cererea tip, lista actelor care trebuie anexate cererii, respectiv lista bunurilor, ale căror posesie exclude în mod automat acordarea ajutorului de încălzire.

Cerere tip

Lista cuprinzând bunurile ce conduc la excluderea acordării ajutorului de încălzire

Actele care trebuie să însoţească cererea pentru acordarea ajutorului de încălzire
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.