Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Alege cariera de pompier militar! Au început înscrierile la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldești

Până vineri, 04 noiembrie 2022, persoanele interesate, care îndeplinesc condițiile de recrutare, se pot înscrie pentru participarea la concursul de admitere organizat la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldești.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Oltul” al judeţului Harghita recrutează candidaţi pentru concursul de admitere – sesiunea octombrie-decembrie 2022, la Şcoala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldești, instituţia de învăţământ postliceal din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, destinată formării iniţiale a subofiţerilor de pompieri și protecție civilă și a subofițerilor administrativi.

La Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldeşti sunt scoase la concurs 300 de locuri (atât pentru bărbați, cât și pentru femei) de subofiţer de pompieri şi protecţie civilă și subofițer administrativ pentru Inspectoratul General pentru Situații de Urgență și unitățile subordonate.

Cererea-tip de înscriere se descarcă de pe site-ul oficial al MAI – click AICI  sau de pe site-ul ISU Harghita – click AICI  ,  se completează de către candidat în mod lizibil, se semnează și se transmite, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail ru.hr@igsu.ro, până la data de 04 noiembrie 2022.

 

CALENDARUL ADMITERII:

 25 octombrie – 04 noiembrie – depunere cereri înscriere (online);

 11 noiembrie – data până la care va avea loc evaluarea psihologică;

 17 noiembrie – termen depunere documente în vederea constituirii dosarului de recrutare;

 23 noiembrie – 29 noiembrie – evaluarea performanțelor fizice;

 10 decembrie – susținerea probei de evaluare a cunoștințelor;

 15 decembrie 2022 – 20 ianuarie 2023 – examinare medicală (doar candidații care se încadrează în numărul locurilor scoase la concurs, în ordinea descrescătoare a notelor finale).

             Detalii despre procedura de admitere, formularele și documentele necesare completării dosarului de recrutare și alte date de interes sunt postate pe site-urile Şcolii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldești (www.scoaladepompieri.ro) și Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Oltul” Harghita (www.isuharghita.ro – Secțiunea Carieră – Admitere în învățământul militar) sau pot fi obținute la sediul inspectoratului din municipiul Miercurea Ciuc, strada Borviz, nr. 2, de la personalul desemnat al Serviciului Resurse Umane, telefon 0266312824 sau 0266371674.

                                                                      COMPARTIMENTUL INFORMARE                                                                                                      ŞI RELAŢII PUBLICE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.