Amendă de 30.000 de lei pentru 38,64 mc lemn fără documente

0

Articol disponibil în: Magyar Română

La data de 16.05.2017, în baza unor date şi indicii cu valoare operativă, obţinute de poliţişti în urma unor activităţi specifice de cercetare şi investigaţie, în cadrul Planului Comun de Acțiune pe linie silvică, poliţiştii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita, în cooperare cu specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Brașov, au desfășurat o acțiune în Bazinul Ciucul de Sus.
Astfel, în urma unui control efectuat la o societate comercială de profil din comuna Lunca de Sus, s-a constatat că un volum de 38,64 mc lemn rotund de esenţă rășinoase este deținut fără documente legale de proveniență sau însoțire.
Drept urmare s-a procedat la confiscarea materialului lemnos în cauză, în valoare de 2.670 de lei, precum și la sancționarea contravențională a firmei respective, conform Legii 171/2010, cu amendă de 30.000 de lei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy