Amenițat cu un cuțit și tâlhărit de trei adolescenți

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Poliţiştii au identificat operativ 3 adolescenţi de 14 şi 15 ani, din Miercurea Ciuc, bănuiţi de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie, asupra unui concetăţean de aceeaşi vârstă.

La data de 03.02.2019, în jurul orei 19:30, Poliția Municipiului Miercurea Ciuc a fost sesizată de o localnică despre faptul că, sub amenințarea unui cuțit, trei persoane necunoscute l-au deposedat de un telefon mobil și o boxă audio pe fiul său, un adolescent în vârstă de 15 ani.

În scurt timp, prin operativitatea și profesionalismului activităților specifice desfășurate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale i-au identificat pe cei în cauză, aceștia fiind O.L. de 15 ani, V.A. tot de 15 ani și B.Z. de 14 ani, toți din municipiul Miercurea Ciuc.

De la cei în cauză, telefonul mobil sustras a fost recuperat și restituit părții vătămate, prejudiciul fiind astfel recuperat parțial.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie, cu respectarea procedurilor speciale în cazurile faptelor penale cu autori minori, fiind necesare expertize pentru stabilirea discernământului, la finalizare urmând să fie propusă soluție egală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc.

  • IPJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy