Anchetă la Penitenciarul Miercurea Ciuc după ce un agent s-a împuşcat mortal în cap

0

Articol disponibil în: Română

Poliţiştii au început o anchetă după ce un agent de la Penitenciarul Miercurea Ciuc s-a împuşcat mortal în cap cu arma din dotare, în timp ce executa serviciul de pază, reprezentanţii închisorii declarând că nu s-au constatat „probleme deosebite” la evaluările psihologice periodice în cazul său.

Înlocuitorul purtătorului de cuvânt al Penitenciarului Miercurea Ciuc, Miklos Zoltan, a declarat, marţi, presei, că incidentul a avut loc luni dimineaţă, la mai puţin de o jumătate de oră după ce agentul a preluat serviciul de pază, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Agentul de penitenciar s-a prezentat la serviciu dimineaţa, la ora 7.00 a intrat să execute serviciul în postul de pază pe perimetrul locului de deţinere, şi, în jurul orei 7.25, s-au auzit împuşcături şi s-a constatat că s-a împuşcat în cap”, a spus Miklos Zoltan.

La Penitenciar a fost chemat de urgenţă un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Harghita, însă medicul nu a putut decât să constate decesul agentului.

Sursa: mediafax.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy