Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

ANUNȚ IMPORTANT pentru beneficiarii START-UP NATION 2017-2018

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat reamintește beneficiarilor Start-Up Nation, care NU au depus documentele pentru decont, că mai au la dispoziție 6 zile lucrătoare (inclusiv astăzi) pentru a face acest lucru.

Beneficiarii au obligația, conform procedurii de implementare a programului, ca în maximum un an de la intrarea în vigoare a Acordurilor de finanțare să efectueze cheltuielile şi să depună documentația aferentă cererii de plată/rambursare la sediul Agențiilor pentru IMM, Atragere de Investiții și Promovare a Exportului, dar nu mai târziu de 29 septembrie 2018.

Având în vedere că ultima zi pentru pentru implementarea proiectelor și depunerea documentației  aferente cererii de plată/rambursare în cadrul Programului pentru stimularea înfiinţării întreprinderilor mici şi mijlocii „Start-up Nation – Romania” este o zi nelucratoare, respectiv, 29.09.2018,  termenul final se prorogă, conform legislației, în ziua lucrătoare imediat următoare – 01.10.2018.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *