Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Aplicația Visit Harghita a ajuns până în Rusia

Asociația pentru Dezvoltare Comunitară Harghita (Hargita ADI), înființată la inițiativa CJ Harghita și Biroul Tourinfo din Odorheiu Secuiesc, au participat în comun la Târgul de Turism de la Berlin (ITB Berlin) în perioada 6-10 martie, unde a fost prezentată publicului aplicația turistică a județului Harghita (Visit Harghita) și Ghidul sonor al orașului Odorheiu Secuiesc (Travel2U).

Între 12- 14 martie a avut loc la Moscova cea de-a 26.-a ediție a Mitt , (Moscow International Travel & Tourism Exhibition) unde ADI Harghita a promovat județul cu aplcația Visit Harghita. Aplicația a fost prezentată celor interesați la fața locului de Szabo Karoly, președintele ADI Harghita.

Aplicația nu este doar un ghid pentru turiști, ci este, de asemenea, un mare ajutor pentru operatorii de turism pentru a-și întocmi pachetele. Este o aplicație foarte vizuală, transparentă și multifuncțională- a spus Szabo Karoly. Obiectivul Asociației de Dezvoltare Comunitară Harghita este de a construi relații, de a prezenta potențialul și valorile județului prin participarea la expoziții internaționale de turism și călătorii, pentru a evalua nevoile turiștilor, pentru a-și explora interesele și pentru a pune idei noi în practică, învățând din exemple bune.

În același timp aplicația Visit Harghita joacă un rol important în promovarea vizitei Papei Francisc la Șumuleu Ciuc și Zilelor Județului
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.