Aproximativ 82 de metri de cherestea confiscați și o sancțiune aplicată, de 15.000 de lei, în urma unui control al polițiștilor harghiteni

0

Articol disponibil în: Magyar Română

 La data de 13 iulie 2022, polițiștii harghiteni, din cadrul Biroului pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol, împreună cu specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Brașov au desfășurat o activitate de control, la un operator economic ce desfășoară activități în domeniul silvic, din localitatea Subcetate .

„ În urma acestei activități au fost identificate două avize de însoţire pentru care nu a fost efectuată  nota de intrare-recepţie, materialul lemnos nefiind deţinut conform legislaţiei în vigoare.”, informează IPJ Harghita.

Potrivit IPJ Harghita, au fost confiscați aproximativ 82 de metri cubi de cherestea în valoare de circa 74.000 de lei și a fost aplicată o sancțiune contravențională în cuantum de 15.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.171/2010.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy