Arestat preventiv pentru că a lovit intenționat cu mașina un consătean din Cozmeni

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Poliţiştii au luat măsura reţinerii faţă de un localnic din Cozmeni, care a lovit un consătean cu autoturismul, intenţionat se pare, apoi s-a oprit în peretele unei case.

Duminică seara, la ora 18:04, Poliţia Municipiului Miercurea Ciuc a fost sesizată telefonic, prin intermediul S.N.U.A.U. 112, despre faptul că în comuna Cozmeni are loc un scandal.

La faţa locului s-a deplasat imediat o echipă operativă, care, în urma primelor verificări efectuate, a stabilit că în intervalul orar 17:50 – 18:00, un localnic de 57 de ani, se pare că a lovit intenţionat cu autoturismul un consătean de 35 de ani, după care a condus încă aproximativ 50 de metri autoturismul respectiv şi s-a oprit în peretele unei case.

Atât pietonul cât şi conducătorul auto au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Miercurea Ciuc, primul dintre aceştia fiind grav rănit.

Faţă de conducătorul auto în cauză a fost luată măsura reţinerii pe 24 de ore, pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală şi distrugere, urmând ca în cursul zilei de 23.09.2019 acesta să fie prezentat în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Miercurea Ciuc, cu propunere de arestare preventivă.

  • IPJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy