Atenție!Prefectura Harghita anunță că unele categorii de vehicule nu se vor mai putea înmatricula de la 1 septembrie

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Prefectura Harghita anunță că începând de la data de 01 septembrie 2018 la nivelul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor nu se vor mai putea înmatricula vehicule din categoriile M1, M2 şi vehicule din categoria N1 clasa I. 

Înmatricularea acestor vehicule va fi posibilă numai până la data de 31 august 2018, inclusiv, ulterior acestei date putând fi înmatriculate doar vehicule pentru care se aplică procedura de sfârşit de serie, care vor avea efectuată în Cartea de identitate a vehiculului o menţiune distinctă în acest sens, de către RAR.

Pentru a asigura aplicarea prevederilor Regulamentului, recomandăm celor interesaţi să depună documentele necesare pentru înmatriculare pănă la data de 31.08.2018.

Preluarea documentelor necesare se face la sediul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Harghita în zilele de Marţi şi Joi între orele 14.00-16.00.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy