Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Au fost alese prioritățile municipiului Miercurea Ciuc

În cadrul campaniei  „Alege Prioritățile Orașului Tău” au fost întregistrate peste 150.000 de accesări ale chestionarului online și peste 100.000 de răspunsuri individuale venite din partea cetățenilor la nivel național.

În imaginea de mai jos apare ordinea proiectelor votate pentru zona urbană a municipiului Miercurea Ciuc

 

Iar în imaginea de mai jos găsiți cele 3 proiecte votate de harghiteni pentru reședința de județ, precum și harta proiectelor în ordinea votată de către cetățeni.:

Banca Mondială, în parteneriat cu Federația Zonelor Metropolitane și Aglomerărilor Urbane din România și cu sprijinul autorităților publice subnaționale, a identificat o serie de proiecte prioritare cu impact metropolitan pentru București și cele 40 de reședințe de județ din România.

Campania s-a desfășurat în perioada 22 ianuarie – 22 martie 2019, iar cetățenii au fost invitați să voteze cele mai mari nevoi urbane din București și cele 40 de reședințe de județ.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.